Terug naar assortiment

Rouwboeketten

Rouwboeket bestellen

Bij Afscheid met Bloemen vindt u de meest bijzondere rouwboeketten. De boeketten zijn minimaal 40 centimeter en maximaal 100 cm lang. Voor onze rouwboeketten gebruiken wij bijzondere bloemen, altijd uit het seizoen. In verband met het seizoenaanbod kunnen boeketten afwijken van de foto.
Vergeet niet bij uw bestelling de aanvangstijd van de condoleance of dienst te vermelden, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen afleveren!

Levering van Rouwstukken

Orders voor 12:00 uur worden de volgende dag, of op een dag naar keuze, geleverd. Voor aanvullende informatie kunt u altijd contact opnemen met de uitvaartbloemist in uw regio. Orders geplaatst in de webshop gaan automatisch naar de dichtstbijzijnde bloemist. Buiten openingstijden van de winkels is ons hoofdnummer zeven dagen in de week van 09:00 uur tot 21:00 uur bereikbaar. T. 06 - 43834706. Vergeet niet bij uw bestelling de aanvangstijd van de condoleance of dienst te vermelden, zodat wij uw bestelling op tijd kunnen afleveren! Onze chauffeurs bezorgen bij elk uitvaartcentrum of privé adres. Alle genoemde prijzen zijn exclusief € 10,00 bezorgkosten.